Voer hieronder je email in voor de mailinglist

Submit Van den Eeckhout Administraties & Belastingzaken © 2009 Algemene VoorwaardenPrivacy Policy

Sabrina van den Eeckhout-DonkersVan den Eeckhout Administraties & Belastingzaken is op 1 maart 2006 door mij opgericht. Na jaren lang voor verschillende administratie- en accountantskantoren te hebben gewerkt, vond ik dat het tijd was om een eigen onderneming te beginnen. Geen kantoor in een groot duur kantoorpand op een mooie locatie, maar een simpel kantoor aan huis in een woonwijk. Een bewuste keuze, want een mooi kantoorpand zou ook hogere prijzen met zich meebrengen.

Bij Van den Eeckhout Administraties & Belastingzaken bent u als kleine zelfstandige met of zonder personeel, als particulier, maar ook als grotere onderneming van harte welkom. Ik verzorg uw gehele boekhouding, stel de jaarrekening samen en doe uw belastingaangiften. Dit alles tegen een aantrekkelijk tarief.

 

Doelstellingen Van den Eeckhout Administraties & Belastingzaken- Persoonlijk contact met client
- Afspraak is afspraak
- Transparante werkwijze
- Concurrerende tarievenVan den Eeckhout Administraties & Belastingzaken is opgezet als een klein administratiekantoor voor particulieren en ondernemers in het MKB. Het is dan ook mijn bedoeling om klein te blijven. Hier kies ik bewust voor, omdat ik het fijn vind al mijn clienten persoonlijk te kennen. Ook vind ik het belangrijk dat er altijd tijd over is om dringende zaken op zeer korte termijn af te kunnen handelen. Denk hierbij aan tussentijdse cijfers of een prognose ten behoeve van een financiering, een bezwaarschrift of een verzoek om uitstel van betaling aan de belastingdienst. Door het informele karakter van mijn kantoor is het tevens mogelijk om buiten de standaard kantooruren en op locatie werkzaamheden uit te voeren. Mijn werkgebied is vooral Zaandam en omstreken.