Voer hieronder je email in voor de mailinglist

Submit Van den Eeckhout Administraties & Belastingzaken © 2009 Algemene VoorwaardenPrivacy Policy

MKB/OndenemingVoor iedere ondernemer is het voeren van een administratie een wettelijke vereiste, maar niet altijd een van de meest geliefde bezigheden.Toch is dit een belangrijke activiteit van elke onderneming. Een goed gevoerde administratie staat ten dienste van de onderneming en niet andersom. Als u geld en tijd wilt besparen en zich volledig wilt kunnen richten op de kernactiviteit van uw bedrijf, het ondernemen, dan kunt u uw financiële administratie met een gerust hart aan mij toevertrouwen.

Van den Eeckhout Administaties richt zich op de kleine en middelgrote ondernemingen in de regio Zaandam. Een goede en nauwe samenwerking heb ik hoog in het vaandel staan. Het gaat immers om inzicht in uw financiële situatie.

 

Klik hier voor de checklist AANGIFTE INKOMSTENBELASTING 2012

 


 

LoonadministratieAls u personeel in dienst heeft, dan zal er binnen uw bedrijf sprake zijn van loonbetalingen. Naast de netto loonbetalingen aan uw personeel, moet u ook loonheffing en premies werknemersverzekeringen afdragen. Bij het op juiste wijze voeren van een loonadministratie komt een hoop kijken. Aan de hand van door u aan te leveren mutaties in de werkgevers- en werknemersgegevens wordt door mij periodiek de salarisadministratie gedaan.

Na verwerking ontvangt u:

  • Salarisstroken voor uw medewerkers
  • Betalingsborderel van nettolonen en eventueel spaarloonregelingen
  • Journaalposten (eventueel per afdeling of kostenplaats)
  • Overzicht aangifte loonheffingen
  • Jaaropgave medewerkers en belastingdienst