Voer hieronder je email in voor de mailinglist

Submit Van den Eeckhout Administraties & Belastingzaken © 2009 Algemene VoorwaardenPrivacy Policy

 

AANSPRAKELIJKHEID

Grote zorgvuldigheid wordt betracht bij het samenstellen van deze website. Er bestaat echter de mogelijkheid dat delen van de informatie niet (langer) correct zijn.
Van den Eeckhout Administraties & Belastingzaken garandeert dan ook op geen enkele wijze de juistheid van die informatie. Iedere aansprakelijkheid voor schade, in welke vorm dan ook, die het gevolg is van het gebruik van deze website en de zich daarop bevindende informatie, is uitgesloten.

COPYRIGHT

Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Van den Eeckhout Administraties & Belastingzaken worden verveelvoudigd. De inhoud van deze website is alleen bestemd voor persoonlijk, niet-commercieel, gebruik. Voor elk ander gebruik is vooraf toestemming van Van den Eeckhout Administraties & Belastingzaken vereist. De intellectuele eigendomsrechten op alle teksten, beelden, geluiden en programmatuur van deze website behoren toe aan Van den Eeckhout Administraties & Belastingzaken of haar licentiegevers. Mocht Van den Eeckhout Administraties & Belastingzaken op de hoogte worden gebracht van (vermeend) inbreukmakend materiaal of (vermeende) inbreukmakende links op de website dan heeft Van den Eeckhout Administraties & Belastingzaken het recht, maar niet de plicht, deze inhoud of links onmiddellijk te verwijderen.

E-mail: info@eeckhoutadministraties.nl